Over mij

De persoon achter Nature's Bag:

 

Mijn naam is Martine Timmerman en ik ben op eerste kerstdag 1980 op de wereld gezet. Na jarenlang in de paardenwereld en in de zorg gewerkt te hebben, had het leven in 2012 een ander plan voor mij in petto.

Ik kreeg een ongeluk, waardoor mijn leven een totaal andere wending kreeg. Ik kwam thuis te zitten, kon niet meer werken en ook mijn sociale leven stond zo goed als stil. En de mensen die mij een beetje kennen, weten dat dit niks voor mij is! Dus na lang revalideren en zoeken naar mogelijkheden, werden er al snel meerdere ideeën geboren. Eén daarvan is Nature's Bag! Mijn eigen tassen- en accessoirelijn, speciaal ontworpen voor de etherische oliën van dōTERRA.

Doordat ik zelf veel etherische oliën inzet om mijn eigen gezondheid te ondersteunen en veel mensen in mijn omgeving met de producten van dōTERRA werken, weet ik waar de behoefte ligt. Ik heb goed geluisterd en geobserveerd en heb vervolgens mijn creativiteit de vrije loop gelaten. Daaruit zijn de eerste producten van Nature's Bag ontstaan! En wat ben ik er ongelooflijk trots op!

Ik hoop dat jij met net zoveel trots jouw kostbare oliën bewaart en presenteert in jouw eigen Nature's Bag!