Bestellen

 

1. Wanneer je een bestelling plaatst, vragen wij of je een account aan wilt maken. Dit is niet verplicht, maar wel heel handig voor bestellingen in de toekomst. Zo hoef je niet steeds je gegevens helemaal in te voeren.

2. Kies de gewenste betaalmethode. Hieronder zie je welke er beschikbaar zijn.

3. Voordat je je bestelling af kan ronden, vragen wij om akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Vink dit aan, controleer de ingevoerde gegevens en druk op 'Bestellen' om de bestelling te plaatsen.

4. Hierna word je doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van één van onze betaalpartners. Volg de stappen die daar worden aangegeven om de bestelling af te ronden.

5. Wanneer het betaalproces is afgerond, word je automatisch teruggestuurd naar onze website. Hier zal de status van je betaling weergegeven worden. Zodra het betaalproces succesvol is afgerond, ontvang je een bestelbevestiging met informatie over jouw bestelling per email.

Na het plaatsen van de bestelling is deze online niet meer in te zien, te wijzigen of te annuleren. Neem voor een wijziging of annulering contact op met onze klantenservice via info@naturesbag.nl

 

Betalen

 

Betalen kan bij ons via:

 

Creditcard

iDEAL 

Bancontact / Mister Cash